Over Roofsmith

Bij Roofsmith zijn we gedreven door kwaliteit en innovatie. Onze missie is om hoogwaardige en duurzame oplossingen te bieden voor dakconstructies en bouwprojecten. Duurzaamheid zit in ons DNA.

Scrollen

Over Roofsmith

Bij Roofsmith zijn we gedreven door kwaliteit en innovatie. Onze missie is om hoogwaardige en duurzame oplossingen te bieden voor dakconstructies en bouwprojecten. We presenteren met trots Roofsmith Form, een product dat uitblinkt in kracht, weerstand tegen weersinvloeden en veelzijdigheid.

Onze deskundige teamleden bij Roofsmith brengen samen meer dan 100 jaar ervaring in de industrie, waarbij kennis en kunde onze voornaamste waarden zijn. Met deze expertise streven we ernaar om producten van de hoogste kwaliteit te leveren die voldoen aan de meest veeleisende bouwbehoeften.

Bovendien gaan we verder dan alleen uitmuntendheid in producten en service. Bij Roofsmith hechten we ook veel waarde aan milieubewustzijn. We werken uitsluitend samen met FLEGT-gecertificeerde fabrieken, wat onze toewijding aan duurzame en verantwoorde productie weerspiegelt.

Bij Roofsmith gaan we verder dan alleen producten. We streven ernaar om vertrouwen op te bouwen door transparante garantievoorwaarden en uitstekende klantenservice. Samen met ons team van experts en partners willen we bouwen aan een duurzamere toekomst.

Kies Roofsmith voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.