Roofsmith
Form

Ontdek Roofsmith Form betonplex: een duurzaam en vakbekwaam product. Speciaal ontworpen voor uitdagende bouwprojecten, met nadruk op kracht, weersbestendigheid en veelzijdigheid, en ondersteund door onze betrouwbare garantie.

Scrollen

Voordelen van Roofsmith Form

Garantie van 10 jaar

Bij Roofsmith geloven we in de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Daarom bieden we standaard 10 jaar garantie op onze betonplex. We staan achter de prestaties en betrouwbaarheid van onze betonplex.

20 jaar garantie met Sealer

Wanneer je ervoor kiest om de randen van jouw Roofsmith betonplex te behandelen met onze Roofsmith Randsealer, verlengen we de garantie zelfs tot 20 jaar. Deze speciale sealer beschermt de randen tegen vocht en draagt bij aan de lange levensduur van het materiaal.

Ecologisch verantwoord: Duurzaamheid zit in ons DNA

Bij Roofsmith hechten we grote waarde aan het milieu en streven we ernaar om op een verantwoorde manier met natuurlijke hulpbronnen om te gaan. Daarom wordt het hout dat we gebruiken voor onze betonplex op een duurzame manier gewonnen uit gecertificeerde bossen.

Hierom bevat ons hout het FLEGT-certificaat. Dit certificaat is een belangrijk instrument om de illegale houtkap en de handel in illegaal hout tegen te gaan.

Kies voor Roofsmith en maak deel uit van onze inzet voor het behoud van bossen en het milieu. Samen bouwen we aan een betere wereld.

 

Hoogwaardige fineerlagen van Indonesische meranti

Roofsmith Form wordt vervaardigd met behulp van hoogwaardige fineerlagen van Indonesische meranti. Dit hout staat bekend om zijn duurzaamheid, sterkte en natuurlijke schoonheid. De fineerlagen worden zorgvuldig geselecteerd om een uitstekende kwaliteit te garanderen.

Geschikt voor diverse toepassingen

Onze betonplex is veelzijdig en geschikt voor verschillende toepassingen. Of je nu een dakconstructie wil realiseren, spouwen wil overbruggen, dakranden wil creëren of andere bouwprojecten hebt, Roofsmith Form biedt de stevigheid en betrouwbaarheid die je nodig hebt.

Bovendien kan het zowel binnen als buiten worden gebruikt en het is bestand tegen vocht.

Werkwijze
Roofsmith Form

01

Voorbereiding

Zorg ervoor dat het oppervlak schoon, droog en vrij van stof en vuil is. Controleer of de betonplexplaten vrij zijn van beschadigingen voordat je ze gaat gebruiken.

02

Toepassing

Roofsmith betonplex kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals dakopbouw, betonbekisting, vloeren en wanden

03

Behandelen

Om het maximale uit uw garantie te halen, raden we aan de randen te behandelen met onze Roofsmith Sealer.

04

Garantie

Roofsmith betonplex wordt geleverd met een garantie van 10 of 20 jaar. Raadpleeg de garantievoorwaarden voor meer informatie over de dekking en het claimproces.

Waarschuwing

Indien de randen van de Roofsmith Form niet behandeld zijn, is deze niet geschikt in onbeschutte omstandigheden.

Onze Klantenservice

Bij vragen of opmerkingen, we staan klaar om je te helpen.

Vragen & antwoord

Is betonplex beter dan multiplex?

Betonplex is in feite multiplex met een beschermende laag, de fenolfilm genaamd. Deze film werkt als een schild tegen vocht, waardoor betonplex ideaal is voor gebruik op daken. Het is echter belangrijk op te merken dat niet alle betonplex hetzelfde is. Als de kwaliteit van de kern van de plaat niet goed is, kan delaminatie nog steeds een probleem zijn.

Roofsmith Form gaat nog een stap verder. We garanderen dat de kern van onze platen gemaakt is van hoogwaardig Indonesisch hout. Met Roofsmith Form kies je voor duurzaamheid en uitstekende prestaties, ongeacht de uitdagingen van je project.

Waarom moet ik de randen sealen om de maximale garantie te krijgen?

Het sealen van de randen van betonplex is belangrijk om de maximale garantie te verkrijgen om de volgende redenen:

Bescherming tegen vocht: Betonplex, zoals Roofsmith, is vervaardigd uit hoogwaardig hout met duurzaamheidsklasse 3. Ondanks de uitstekende kwaliteit van dit hout, is het belangrijk om te onthouden dat zelfs de beste houtsoorten ter wereld niet onbehandeld in de regen moeten worden achtergelaten. Omdat de randen van multiplex gevoeliger zijn voor vochtindringing dan het oppervlak, raden we aan om de randen te sealen. Dit minimaliseert het risico dat er water via de randen naar binnen sijpelt, wat kan leiden tot delaminatie en houtrot.

Door de randen van Roofsmith te sealen, zorg je voor extra bescherming tegen vocht en profiteer je van onze beloning in de vorm van onze 20 jaar garantie. Dit geeft gemoedsrust en verzekert je van de duurzaamheid van je project, zelfs onder uitdagende weersomstandigheden. Het sealen van de randen is een preventieve maatregel die de levensduur van Roofsmith aanzienlijk kan verlengen en de integriteit van het materiaal behoudt. Het is een eenvoudige stap om ervoor te zorgen dat jouw dakrandconstructie, gevelbekleding of ander gebruik van Roofsmith optimaal presteert en jarenlang meegaat.

 

Wanneer is een multiplex geschikt voor de dakrand?

Een multiplex is geschikt voor gebruik aan de dakrand wanneer het voldoet aan specifieke criteria. Allereerst is de verlijming van cruciaal belang. Multiplex met WBP-verlijming is essentieel om de plaat bestand te maken tegen vocht en weersinvloeden. Echter, de duurzaamheid van het gebruikte hout is even belangrijk. Bij Roofsmith begrijpen we dit goed. Onze Roofsmith Form multiplexplaten zijn niet alleen WBP-verlijmd, maar ook vervaardigd uit hoogwaardig Indonesisch hout, waardoor ze ideaal zijn voor duurzaam gebruik aan de dakrand.

Tevredenheid en gemoedsrust

Bij Roofsmith streven we naar jouw tevredenheid en gemoedsrust. Onze producten worden met zorg vervaardigd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Kies voor Roofsmith en geniet van een solide en duurzaam dak dat de tand des tijds doorstaat. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten of vraag direct een offerte aan. Samen maken we jouw dakproject tot een succes met Roofsmith.